25 jul
18:00 - 23:45

Sommarkväll - 100% Uggla & Calles kompband

Sommarkväll- 100% UGGLA & CALLES KOMPBAND Denna kväll så gästas vi av 100% UGGLA & CALLES KOMPBAND (mer info om artisterna hittar du längre ned) Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och ladda upp depåerna för en kväll med fullt ös. Efter 20.00 så gör banden entré på scen. På hotellets framsida så riggar vi upp scen, ljud och ljus för att så många som möjligt ska få möjlighet att delta denna kväll. Maten avnjuts på vår uteservering innan underhållningen drar igång. Men det går givetvis bra att sitta kvar på uteserveringen om man det önskar. Underhållningen kommer ske i ett öppet tält för att vädersäkra evenemanget. Bänkar och bord finns i anslutning till scenen för de som önskar detta. Buffé ink entré 295:- Entré 150:- 100% Uggla är en av Sveriges mest uppskattade look-a-like och tributeshow till Magnus Uggla. I flertalet år har man turnerat land och rike runt, och framträtt på festivaler, klubbar, nöjesbåtar och företagskonvent. Showen är specialskriven rockkonsert och allt material är hämtat ur Magnus Ugglas turnéer sedan 1977, fram till idag. Här får du en identisk "The Best of" Konsert, på ett sätt som kan liknas orginalet Magnus i högform. Det är inte bara låtar som framförs på ett identiskt sätt. I showen har man lyckats samla alla klassiska mellansnack och citat som Magnus levererat under åren. Även koregrafi finns återhämtat från tidigare shower. Med egen professionell ljud och ljusproduktion turnerar Calles Kompband på heltid runtom i Skandinavien och Europa. På after-ski, after-beach, nattklubb, kryssningar, pubar, festivaler och företagsevent levererar bandet musik med mycket energi, spelglädje och givetvis allsång! Sedan bandet grundades 2014 har man bl.a hunnit med att spela med flertalet artister och agera husband i Österrike.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.