18 jan
19:00 - 01:00

Partykväll med Jens and Friends and Elvis

Jens & Friends and....Elvis! Bandet med Bredd är tillbaka igen på Best Western Hotell Karlshamn. De spelar låtarna du vill höra, sjunga med i och dansa till. Ni som upplevt det vet att de ger sig på önskelåtar med bravur. Med sig har de ingen mindre än Elvis himself! Välkommen till en helkväll med de stora hitsen av the King, ljuvlig meny bestående av fläskfilé, kycklingspett, veg. alt., potatisgratäng, tre såser, sallad, bröd och dans till bästa coverbandet! Jens & Friends är bandet med bredd som levererar riviga rocklåtar, magisk stämsång och dina favoritlåtar blandat med mycket personlighet och humor. Gästartist under kvällen är ingen mindre än Elvis himself! Bandet består av Jens U Nilsson på sång och gitarr, Staffan Franzén på trummor och sång, Mikael Loorentz på keyboards och sång. Elvis lyssnar också till namnet Thomas Lindberg. Varmt välkomna!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.