20 jul
16:00 - 22:00

Näringslivsmingel Östersjö

Traditionen kvarstår och äntligen är det dags för Östersjöfestivalen i Karlshamn 2023! Vi fortsätter med vårt Näringslivsmingel på torget. Tillsammans med Företagarna bjuder vi här med in företagare, politiker och andra näringslivsrepresentanter för att delta på vårt näringslivsmingel torsdagen den 20/7. I vårt tält på torget i Karlshamn kommer vi att servera en härlig grillbuffé. Du får bl.a. lyssna till ordförande i kommunstyrelsens näringslivs- och samhällsutskott Magnus Sandgren, Kommunstyrelsens ordförande Magnus Gärdebring samt Näringslivschef Nina Andersson. Detta vill du inte missa! Program: 16.00-17.00 Välkomstmingel 17.00 Ni välkomnas av Best Western och Företagarna 17.15 Grillbuffén börjar serveras 18.00 Näringslivskoll med ordföranden i kommunstyrelsens näringslivs- och samhällsutskott Magnus Sandgren, Kommunstyrelsens ordförande Magnus Gärdebring, Näringslivschef Nina Andersson. 18.30 Mingel och ölprovning med lokala ölbryggerier. 375 kr för ej medlemmar 325 kr för medlemmar I priset ingår grillbuffé, ett glas bubbel, ett glas vin/öl/cider (alkoholfria alternativ finns) Det finns även möjlighet att förköpa fler dryckesbiljetter. (För att kunna få ta del av Företagarnas specialpris måste du vara medlem i företagarna. Max två personer per medlem. Vänligen lägg till samtliga namn i ditt sällskap under övrigt.)
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.