14 dec
18:30 - 22:00

Musikhjälpen

Under en vecka om året engagerar Musikhjälpen hela Sverige i kampen mot en mänsklig katastrof. Årets tema är Ingen ska behöva dö av hunger. Mat är en mänsklig rättighet. Trots det dör människor runtom i världen varje dag till följd av undernäring. Omkring var tionde människa vet inte när eller vad de kommer att äta nästa gång. Genom Musikhjälpen 2023 kan alla vara med och bidra till kampen mot hungern.  Ett bidrag till Musikhjälpen 2023 kommer att förbättra livssituationen för människor som kämpar mot den värsta hungerkrisen i modern tid.  Därför vill vi på Best Western Hotell Karlshamn dra vårt strå till stacken och även i år anordna en insamlingskonsert till förmån för Musikhjälpen. Vi har bjudit in en rad härliga artister som tillsammans kommer sätta guldkant på kvällen. Bland annat Cecilia Kallin, Mia Moilanen, Jens U Nilsson och ett härligt gäng från Falkenberg vid namn Klockmajor.  Vi kommer även med hjälp av Jens Ekenberg, på Ekenbergs Auktioner, auktionera ut tjänster och produkter under kvällen från diverse företag till ett värde av minst 1000 kr.  Dessutom kommer vi ha ett lotteri med finfina priser.  Alla intäkter för entrébiljetter, lotteri och auktioner går oavkortat till Musikhjälpen!  Vi lovar en otroligt fin och känslofylld kväll tillsammans. Kom och var med och bidra du också! Ingen kan göra allt men alla kan göra något. OBS! I entrébiljetten ingår ingen mat eller dryck. Men det går självklart bra att köpa det man önskar på plats. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.