24 jul
18:00 - 23:55

KONSERT MED DAN HYLANDER & PETTER

Kvällen börjar med en uppvärmning av det lokala bandet JL live. Därefter stiger Dan Hylander & Raj Montana Band samt Petter upp på scenen. HÅLLTIDER: 18.00 INSLÄPP 18.30 JL LIVE 20.00 DAN HYLANDER & RAJ MONTANA BAND 22.00 PETTER 00.00 MER INFO KOMMER Entré 295:- Barn upp till 12 år gratis i vuxens sällskap. VIP-biljett 1295:- (Konsertbiljett, Italiensk buffé och sittplats på uteserveringen) Övernattningspaket 1395:- (Konsertbiljett och del i dubbelrum) Under konsertkvällen kommer det självklart finnas mat- och öltält på hotellets gräsmatta och för de som önskar sitta bekvämt så erbjuder vi även en italiensk buffé på vår uteservering. - Detta är väldigt spännande och vi är stolta över att ha fått möjligheten att boka dessa välkända artister. Vi vill erbjuda Karlshamns invånare något annorlunda och stort. Det är första gången som det arrangeras konserter här och det ser vi som en rolig utmaning. Artistsammansättningen tror vi kan attrahera en bred publik och vi kommer att se till att besökarna får en fantastisk kväll. För mer info samt biljetter https://www.nortic.se/dagny/event/20947
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.