25 dec
19:00 - 00:00

Juldagsfesten

Efter 2019 års succé presenterar vi nu... JULDAGEN 25 DECEMBER 2022 Efter mängder av julskinka och köttbullar är det dags att ta en paus från släkten och slå klackarna i taket! Årets hemvändarfest står för dörren och vi bjuder in till en ordentlig fest i vår utbyggda och nyrenoverade restaurang. Piste-Off på Best Western på självaste Juldagen. Cover-bandet bestående av professionella musiker som spelat i Europa och i hela vårt avlånga land. Några som även har deltagit i melodifestivalen samt några som spelat på de största festivalerna och spelat ihop med Sveriges folkkära artister. De hade en succésommar i Grebbestad, inväntar turné i Österrike i vinter MEN de ska göra ett speciellt stopp i Karlshamn. Så på med dansskorna, mjuka upp stämbanden och förbered er på härliga goa låtar som är dans-, sång- och partyvänliga. Allt från Linda Bengtzing, Shakira till Queen. Mellan våra live-framträdande spelar även Dj Stefan och Mårten så att det aldrig blir tyst. Sång och gitarr: Mia Moilanen Keyboard: Stefan Koro Bas: Philip Schrevelius Trummor: Mårten Bendroth Börja kvällen på bästa sätt! Du och ditt sällskap kan luta er tillbaka och avnjuta en tvårätters middag med god dryck under kvällen samtidigt som skön musik strömmar ut... Viktigt att tänka på är att du och ditt kompisgäng måste boka biljetter i samma namn för att kunna tillbringa kvällen ihop vid borden. Ålder 25+ Du hänger väl på? Ankomst från 19.00 Middagen serveras mellan 19.00-23.00 Dansgolvet öppnar 22.00 BILJETTER Entré 195:- Plus 595:- (Entrébiljett, tvårätters middag) Extra 695:- (Entrébiljett, ett glas bubbel, tre öl/vin/cider, en drink samt plats vid ett bord hela kvällen) Lyx 995:- (Entrébiljett, tvårätters middag, ett glas bubbel, tre öl/vin/cider, en drink samt plats vid bord hela kvällen)
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.