13 dec
13 december - 14 december 10:00 - 23:00

Julbord

"I december dukar vi återigen upp ett smaskigt julbord fyllt med högtidens alla läckerheter. Vi är stolta över att få besök av komikern Hasse Brontén, folkkära Patrik Isaksson, stjärnskottet Malou Prytz och popsångerskan Cecilia Kallin! Hasse Brontén är polisen som blev komiker, och han har en humor som roar de allra flesta, både gammal som ung.Hasse är lika glad på scenen som publiken blir av att få se honom. Patrik Isaksson är sångaren och låtskrivaren som sjungit sig in i svenska folkets hjärtan med superhits som "Du får göra som du vill, "Hos dig är jag underbar" och"Ruta 1". 16-åriga Malou Prytz från Ryd i Småland, är den yngsta kvinnliga soloartisten någonsin att debutera i Melodifestivalen. Låten ”I Do Me” tog sig direkt till final efter deltävlingen i Malmö. Sångerskan och låtskrivaren Cecilia Kallins karriär tog fart med popgruppen Timoteij i Melodifestivalen 2010, och nu välkomnar vi henne tillbaka till oss som soloartist." Mer info hittar ni under fliken "Julbord" här på vår hemsida. – Johan Holgersson, Hotellchef
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.