12 dec
18:30 - 23:00

Insamlingskonsert - Musikhjälpen

Musikhjälpen 2022 - En tryggare barndom på flykt från krig Alla barn har rätt till en trygg barndom - men just nu är 42 miljoner barn på flykt undan krig och konflikter. Många har förlorat sina föräldrar, utsatts för våld och saknar självklara saker som ett tryggt hem och möjlighet att gå i skolan. Nu arrangerar vi en insamlingskonsert till förmån för Musikhjälpen 2022! Alla intäkter för biljetter, lotteri och auktioner går oavkortat till insamlingen. Vi är så tacksamma för Colorama, Snickar'n i Asarum, Fotograf Cecilia Jägenmark, Ekenbergs Auktioner och Master Yoga som alla skänkt och bidragit till auktioner och lotteri. Det totala värdet på auktionerna är över 50 000 kr så vi hoppas att ni vill bidra med mycket till insamlingen. Kvällen kommer inledas med mat från vår smaskiga buffé som står framdukad. Under kvällen kommer ett tiotal artister att underhålla varvat med auktioner som leds av Ekenbergs auktioner. Artister som gästar oss under kvällen är bland annat Cecilia Kallin, A.M, Jens U Nilsson, Linnea Andersson, Malou Prytz, Jonathan Nilsson, Micke Espenkrona, Perfect Pitch. Fler artister kommer släppas efterhand, så håll er uppdaterade! Om du inte har möjlighet att delta på plats så kan du köpa en stödbiljett och på det sättet bidra till vår insamling. Fram till den 12 december kommer vi efterhand att släppa de företag som valt att sponsra med priser till vårt lotteri och till auktionerna.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.