8 maj
18:00 - 00:00

Herrkväll

Välkomna till oss på en inspirerande herrkväll inför sommarens varma dagar! Vi startar kvällen med en god buffé och fyller upp depåerna för en trevlig kväll. Vi lotsar er genom hudvårdsdjungeln för män och visar vårens trendigaste herrfrisyrer. Ölprovning med det lokala bryggeriet Faråkra Hantverksbryggeri. FordStore Carltne finns på plats med ett par riktigt snabba åk. Sjöbergs Herrmode finns på plats med erbjudande och visar upp sommarens klädmode. Våra PTs RehPerform Träning & Omtanke ger dig de bästa tipsen på hur du får till träningen under sommaren. Utöver detta laddar vi upp med fina erbjudanden och ni har dessutom chansen att vinna ett presentkort för 1000 kr att utnyttja på valfri behandling i vårt spa. Säkra din plats redan idag! När: 8 maj kl. 18.00 Pris: 295 kr Boka på nortic via denna länk. https://www.nortic.se/dagny/event/27275 Hoppas vi ses!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.