28 okt
18:00 - 21:30

Helkväll med Peder Lamm

I samarbete med Ekenbergs Auktioner. Den folkkära antikexperten Peder Lamm gästar Karlshamn! Vi börjar denna kväll på bästa sätt med tre sorters snittar och bubbel. Peder kommer under kvällen att berätta och föreläsa om morgondagens antikviteter. Vi hoppas också att det under kvällen blir jackpot för någon av våra besökare. Peder kommer värdera era föremål och berätta historian bakom varje föremål. Hittar vi någon riktig dyrgrip? Under denna fullspäckade kväll avnjuter vi Wallenbergare, potatispuré, gräddsås och lingon. Kvällen avslutas med kaffe och lite gotte, det är även fritt fram att ställa några avslutande frågor till Peder. En helkväll helt enkelt med den folkkära experten, detta vill du inte missa. Arrangörer och värd för kvällen är Ekenbergs Auktioner. Tider: 18.00-18.40 Ankomst - Välkomstdrink med snittar 18.40-19.10 Peder berättar! Föreläsning av Peder Lamm - Morgondagens antikviteter 19.10-20.10 Peder hjälper - ta med ett föremål som du vill veta historien om och värdet av 20.10-20.40 Middag 20.40-21.10 Kaffe och sött med lite antikprat Vi är stolta och glada att kunna presentera denna kväll! Du och ditt sällskap kan luta er tillbaka och avnjuta en god middag och en trevlig kväll! Viktigt att tänka på är att du och ditt kompisgäng måste boka biljetter i samma namn för att kunna tillbringa kvällen ihop. Peder Lamm: föreläsare, skribent, författare, värderingsman för konst och antikviteter, resenär, vinentusiast, hobbykock och auktionsförrättare, bland mycket annat.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.