17 jan
18:00 - 22:00

Femmes Totales - Succé föreställningen

Showen Femmes Totales blev fullbokad samtliga tre föreställningar hos oss i höst. Nu så öppnar vi upp vår eventarena och erbjuder ännu fler platser. Byt en kväll i ert vardagsrum mot en med dina närmaste vänner hos oss. Biljetter köper du här: https://www.nortic.se/dagny/event/25300 Med start från 18.00 välkomnas ni med ett glas bubbel, det kommer sedan att serveras en buffé följt av föreställningen: FEMMES TOTALES-rapport från verkligheten En humoristisk och musikalisk föreställning i talkshow- format om att vara kvinna mitt i livet. Tre kvinnor i olika åldrar med olika liv och bakgrunder. Som jazzmusiker, skådespelare och artist berättar de om att vara kvinna mitt i livet. I föreställningen varvas betraktelser och dialoger med livemusik sång och humor. Alla kvinnor är unika men igenkänningsfaktorn kommer att vara stor. Föreställningen passar även för män. Roligt, tänkvärt och med stor värme! Av och med: Elin Sandelius, Anette Castell och Britta Lindgren Föreställningen längd: ca 50 min. 295:-/ person ink föreställningen Varmt välkomna att boka. Femmes Totales +++++
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.