1 mar
17:00 - 21:30

AW - American BBQ

Det är fredag, helgen står runt hörnet och vi vill fira med er! Kvällen till ära styr vi upp en riktig klassisk American BBQ! Hugg in på brisket, pork ribs, chicken wings, cornbread och coleslaw. Det kommer vara rökigt och riktigt riktigt gott! Allt serveras på en härlig sharingbricka, perfekt för kompisgänget. I baren hittar du alla möjliga törstsläckare som självklart matchar bra med maten. På plats under kvällen har vi även Sergio Henriquez som river av en och annan skön dänga. Allt för att komma i rätt stämning! 315 kr/person Dryck ingår ej i priset. Köket öppnar 17.00 och musiken från cirka 19.00. Boka bord nu på "mer info".
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.