25 okt
18:00 - 20:00

After Work med musikquiz

Vi älskar AW! Fredag den 25:e oktober bjuder vi in till årets sista afterwork och stämningen kommer att vara på topp med musikquiz. Denna afton står Vendela för quizen och underhållningen. Besök hennes hemsida för mer info, https://vendelasofficial.se/. Nytt för hösten är att vi endast erbjuder vår Afterwork Buffé, alltså ingen a la carte, samt att vi som vanligt fortsätter med våra rabatterade priser på dryck mellan 17:00 och 20:00. Alkoholfria alternativ finns. 245:- / person Hjärtligt välkomna!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.