29 sep
17:00 - 21:30

After Work - DJ Ale

Fira fredag på BW! Varva ner efter en hektisk vecka med god mat, härliga människor och skön musik. För att komma i rätt stämning inför helgen har vi DJ Ale på plats och det bäddar minst sagt för en kväll som kan bli hur bra som helst. Välkomna från 17.00 Glöm inte boka bord på "mer info". Sen 1998 har DJ Ale a.k.a Alejandro Samayoa arbetat professionellt som DJ över hela Sverige och internationellt med många stora namn inom musikvärlden. Han tar stil, klass och otrolig energi till varje set. Med sin professionella och breda erfarenhet av många musikstilar tar DJ Ale evenemang till nya nivåer. Han har influerats av sina latinamerikanska rötter och genom det har han skapat sin egen touch till dagens moderna klubbmusik. Med sin bas i Västerås har han bland annat haft det prestigefyllda uppdraget som ansvarig för underhållning, upplevelse och resident DJ för Steam hotel. Han är återkommande på heta uteställen och event runt om i Sverige, Europa och är även resident artist DJ för Tallink kryssningar.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.