Boendepaket

Vi har din säkerhet i fokus! 
För att förhindra smittspridning av Covid-19 har vi vidtagit vissa åtgärder för att du ska känna dig så trygg som det bara går hos oss. 
- Vi har infört ett begränsat antal som får vistas i vårt spa samtidigt. Därför kommer ni bli kontaktade inför er ankomst för att boka in en tid där ni kan njuta och känna er trygga i vårt fina spa. 
- Vid hög beläggning tillämpar vi olika slottider på vår frukostbuffé. Ni tilldelas denna tid i receptionen när ni checkar in. 
- Våra restauranger tar endast ett emot ett begränsat antal och ni sitter med säkra avstånd till övriga gäster. 

Tänk på att hålla avstånd och vara rädda om varandra! Kontakta oss om du har någon fråga - vi finns behjälpliga dygnet runt! 

LILLA SPA

Njut i vårt Relaxation Room och bubbla i vår bubbelpool. Somna sedan gott i ett av våra SPA-rum och vakna upp till en härlig frukostbuffé. 

STORA SPA

Koppla av i vårt spa efter att du checkat in och gjort dig hemmastadd på rummet. Efter några timmar smakar det bra med vår utsökta 2- eller 3-rätters middag i 149 grader. Morgonen därpå står en härlig frukostbuffé framdukad för dig.

SPA DELUXE

Unna dig det lilla extra! Njut av härlig avkoppling i vårt fina spa och en välgörande 30 minuters behandling. Innan du kryper till sängs avnjuter du en 2-eller 3-rätters middag i restaurang 149 grader. Vakna upp till en härlig frukostbuffé morgonen därpå.

AVBOKNINGSVILLKOR BOENDEPAKET
Fri avbokning fram till 14.00 dagen innan ankomst. 
Därefter debiteras 100% av bokningens värde. 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.