Boendepaket med spa

LILLA SPA

Njut i vårt Relaxation Room och bubbla i vår bubbelpool. Somna sedan gott i ett av våra SPA-rum och vakna upp till en härlig frukostbuffé. 

STORA SPA

Koppla av i vårt spa efter att du checkat in och gjort dig hemmastadd på rummet. Efter några timmar smakar det bra med vår utsökta 2- eller 3-rätters middag i 149 grader. Morgonen därpå står en härlig frukostbuffé framdukas för dig.

SPA DELUXE

Unna dig det lilla extra! Njut av härlig avkoppling i vårt fina spa och en välgörande 30 minuters behandling. Innan du kryper till sängs avnjuter du en 2-eller 3-rätters middag i restaurang 149 grader. Vakna upp till en härlig frukostbuffé morgonen därpå.

AVBOKNINGSVILLKOR BOENDEPAKET
Fri avbokning fram till 14.00 dagen innan ankomst. 
Därefter debiteras 100% av bokningens värde. 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.