Äta & Fika

Njut av en riktigt god kopp kvalitetskaffe eller ät en läcker middag precis intill havet. Här finns många caféer och restauranger som sätter guldkant på din vistelse! 

Villa Utsikten

Längs strandpromenaden kan du stanna och njuta av en god fika och en fantastisk utsikt över Karlshamns hamninlopp. Öppet under sommarhalvåret! 

Äggaboden

Genuint trevlig gårdsbutik, restaurang och café beläget i Gärestad utanför Ronneby. I gårdsbutiken hittar du närproducerade produkter från Blekinge men även från våra angränsande län. 

Wägga Rökeri & Restaurang

Fiskrestaurangen med det mysiga läget precis vid Väggas pittoreska hamn. Slå dig ner vid ett bord på bryggan och njut av en god middag i mysig atmosfär. Alldeles intill restaurangen finner ni rökeriet och butiken – passa på att köpa med er något gott! 

Blekinge Kafferosteri

Något för kaffeentusiasten! Här blir du serverad en riktig kvalitetskopp av färskrostat kaffe. Kan även erbjuda kaffeprovningar som i så fall bokas i förväg. 

Hobykulle Herrgård

Slå dig ner under vinrankorna i det mysiga orangeriet på herrgården i Bräkne Hoby och njut av en god lunch eller fika. Insup all historia som finns kring herrgården och glöm inte att spana in den lilla butiken!

Café Mandeltårtan

I vackra brunnsparken i Ronneby hittar du denna lilla cafépärla. Det är ett måste att testa deras läckra bakverk - gjorda på ekologiska råvaror. Vill man grunda med något innan serverar de även enklare luncher. Lika mysigt att sitta ute som inne! 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.